objednavky@cimbalak.sk
+421 543 700 001
> Katalóg produktov | Tepelne neopracované mäsové výrobky - klobásy

Karpatské cigáro

karpatské cigároKatalógové číslo: 42221
Skladovacia teplota: 0 až +4°C
Hmotnosť: 1000 g
Trvanlivosť: 45 dní

Bravčové a hovädzie mäso používané na výrobu karpatského cigára je starostlivo vyberané našim mäsiarskym majstrom. Suroviny sú najemno nasekané, ochutené cesnakom a vyváženou zmesou korenín. Po narazení do baranieho čreva je cigáro jemne údene. Nasleduje dvojtýždňový proces sušenia a zrenia v špeciálnej komore, kde sa zaokrúhli jeho chuť. Celý proces výroby karpatského cigára je prísne kontrolovaný. Karpatské cigáro je vhodné na priamy konzum. Výborne sa jeho chuť snúbi so silnejším suchým vínom tokajského typu.
90 top

Menu

Návštevy
Celkom91552
Mesiac2783
Dnes74
Online2

Sledujte nás

Kontakt

Duklianska 17/A
085 01 Bardejov

Objednávky

TEL: +421 908 981 605
  +421 54 3700 001

Projekty EU