objednavky@cimbalak.sk
+421 543 700 001
> Katalóg produktov | Tepelne neopracované mäsové výrobky - klobásy

Karpatské cigáro

karpatské cigároKatalógové číslo: 42221
Skladovacia teplota: 0 až +4°C
Hmotnosť: 1000 g
Trvanlivosť: 45 dní

Bravčové a hovädzie mäso používané na výrobu karpatského cigára je starostlivo vyberané našim mäsiarskym majstrom. Suroviny sú najemno nasekané, ochutené cesnakom a vyváženou zmesou korenín. Po narazení do baranieho čreva je cigáro jemne údene. Nasleduje dvojtýždňový proces sušenia a zrenia v špeciálnej komore, kde sa zaokrúhli jeho chuť. Celý proces výroby karpatského cigára je prísne kontrolovaný. Karpatské cigáro je vhodné na priamy konzum. Výborne sa jeho chuť snúbi so silnejším suchým vínom tokajského typu.
90 top