objednavky@cimbalak.sk
+421 543 700 001
> Katalóg produktov | Tepelne neopracované mäsové výrobky - klobásy

Karpatska klobása

karpatská klobásaKatalógové číslo: 52004
Skladovacia teplota: 0 až +4°C
Hmotnosť: 1000 g
Trvanlivosť: 45 dní

Výborná suchá klobása vyrábaná procesom zrenia a následného sušenia. Bravčové a hovädzie mäso je pomleté na pravidelné zrno, premiešanie s paprikou, cesnakom a korením. Plnené je do prírodných bravčových čriev. Potom sa pomaly údi a zreje v zrecej komore, kde sa pekne vysuší. Pripravená je tak na priamu konzumáciu. Tento druh klobásy nie je vhodné variť, ani piecť. Vyskúšajte nakrájať jedno hubky z celozrnného pečiva a ozdobte olivou. Ideálne riešenie pre nečakané návštevy. Karpatská klobása je samozrejme bezlepková a bez alergénov.
top

Menu

Návštevy
Celkom91552
Mesiac2783
Dnes74
Online3

Sledujte nás

Kontakt

Duklianska 17/A
085 01 Bardejov

Objednávky

TEL: +421 908 981 605
  +421 54 3700 001

Projekty EU