objednavky@cimbalak.sk
+421 543 700 001
> Katalóg produktov | Tepelne neopracované mäsové výrobky - klobásy

Dunajská klobása

Dunajská klobásaKatalógové číslo: 52009
Skladovacia teplota: 0 až +4°C
Hmotnosť: 1000 g
Trvanlivosť: 45 dní

Bravčové a hovädzie mäso sú spolu so slaninkou pomleté na jemné zrno. Následne je mäso bohato ochutené cesnakom, korením, no najmä pálivou paprikou. Klobása sa potom údi na prvotriednej bukovej štiepke a zreje v dobre vetraných priestoroch. Názov tejto klobásy nás správne naladí na jej chuť a vôňu. Pálivá chuť a silná vôňa po údení vsú zárukou gastronomického zážitku.
top

Menu

Návštevy
Celkom91552
Mesiac2783
Dnes74
Online3

Sledujte nás

Kontakt

Duklianska 17/A
085 01 Bardejov

Objednávky

TEL: +421 908 981 605
  +421 54 3700 001

Projekty EU